May 7, 2009

antara exam dan balik.....

holla.....im back!!! bukan kat blkang ye..
lama dowh x menaip....terasa kejang jejari ini..
back to main topic..aku dah nak masuk mggu exam final..ada 3 subjek yang kene aku master..
math 2, phy lab, n comp...
lepas aku exam, BALIK!!!
..balik Swak..
citer pasal balik plak, aku amik flight pagi...means here aku kene berada kat lcct kol 5 am
huhuhu ngeri la sorng2 tapi ni dah kali ke2 aku kene cam tu..so korang
jangan risau..ahakz..
aku nak tnye korang..sapa nak ikut aku balik swak???
emak aku blanja..sapa nak????cepat dont miss dis peluang!
tapi die bagi syarat...korang nak tau syarat die ape??mudah n ringkas aje..truskan mmbaca..

1) calon msti la islam, baligh, merdeka dan bebas dari hutang.
2) terdiri dari warganegara msia dan memiliki my card yang sah.
3) memiliki perwatakan yang menarik, hormat org tua/muda dan bersopan santun.
4) berusia antara 17-20 tahun sahaja.
5) mengenali nurhanim as well.
6) solat 5 waktu, dan beramal soleh.
7) ade wang yang cukup.
8) selebih nye ikut terma dan syarat yang dikenakan.

Isi slogan ini dengan 12 patah perkataan.

Nurhanim adalah seorang pelajar yang hebat kerana
____________________________________________________________.

slogan yang terbaik akan terpilih sebagai pemenang. pemilihan akan dibuat oleh emak ku dirumah sana. keputusan die adalah muktamad. berani korang nak lawan die??? tengok emak sapa la..

p/s: kepada pemenang, sebelum pegi pastikan anda menempah tiket sendiri pegi dan balik pada 17/5/09 tarikh berlepas dan 1/06/09 tarikh balik. ini kerana emak ku hanye blanja korang makan kat rumah aku je..harap ambil perhatian. terima kasih.

YEY!!!!nak balik...jom ikut aku..

2 comments:

*cimOt* said...

kalo camtu aku blk umah aq jer udah....huahua

areniem_best said...

xpe..pluang dibuka tuk org laen yang memerlukan dan terdesak..
sprti golongan IndDesh yg nk g swak..