May 11, 2009

final exam just in corner..

salam.....
hurm~~urm~~erm~~~
xtually bnyak sangat benda nak share...tapi terlebih active trus jam...
ni kesan mkn msg lebih kot...
exam exam exam 99x
bla la nak abis..well biasa la, itu baru ujian yang manusia bagi..x kira lagi ujian yang Allah kasi..
so jangn la nk merungut.
well bila dah tension ngn study nyer mcm2 la idea kuar nak wat perangai pelik..
k tengok jer la ape yang aku n member dah buat...zzaZZ!!!


dewa pasu bunga.....6 hands..

x larat ke??? aku jentik je tumbang kot!!

sape tiru sape nie????mane lagi real???

tekanan jiwa = tekanan udara

wang ke nyawa??? pilih cepattt~~~!!!

saye pilh nyawa kot~~~

jap2 saye pilih wang kot~~~ngaaa

jangan lari..ko ugut aku tadi kot..hey!!!

shh.....senyap aku nak terjah nie...

sianye...ade sape2 nak tolong ikat jamin tuk 3 orng nie???

hek eleh...sini je rupe nye..bikin suspen jer..

lelong2...murah2...pilih kak, abg,makcik, 2 singgit jer (2=sepasang)

kita org la sidang redaksi yang syok sendiri...

2 comments:

*cimOt* said...

pergh....sidang redaksi yg terhebat....
ble nak shoot film plak???

areniem_best said...

film on da way nak kuar dah...
tajuk??? tggu~~~~