Jun 19, 2009

hari yang malang......

Pada zaman dahulu, tinggal satu family di pinggir hutan. meraka hidup aman bahagia tak macam aku....ops....apa yg aku merapu nie...actually yang aku nak cita adalah ttng satu hari yang agak malang dalam sejarah hidup aku setakat nie...

Hari: Khamis
Tarikh: 18/06/09
Masa: 8.00 am hingga 5.00 pm
Tempat: CFS IIUM

Bermula alkisah pada hari tersebut aku n roomate nak puasa sesama...pagi tu jugak ada quiz math 3...kepadatan kelas adalah tahap normal...mood pagi tersebut orite jew....

  • 8.00 - aku tunggu Hajar (classmate) nak g kelas math..debor kuat gak time tu sbb nak amek quiz. di pendekkan cerita kawan sblh nak tnye jawapan, aku pon tlg la sikit2 then kitaorg pun terkantoi ngn Mdm, aku time tu guilty giler trus anta kuiz n kuar break jap..but time tu budak laki je banyak kuar dulu aku pun xde tujuan so aku decide nak g Jejantas breakfast.."bang...nak air hoko 1...". dah dapat air aku pun bayor.."arh sedap nye air..."
  • 9.00 - ops!!!!!!!!!!!!aku puasa!!!cam ne nie??alamak...erm xpe la dah terlanjur..habiskan je la..setan sunnguh time tu...ape lagi xde mood la aku pasal guilty kat diri sendiri....
  • 12.00 - kelas RIM...xde pape sngt benda yg berlaku...ops ade dah teringat..Mdm tegur aku guna kertas A4 buat notes...its not a crime rite??Mdm xde elaun agi lor.....
  • 1.00 - op kos la aku g mkn...kate x puasa..huhu malu ngn Zue si roomate yg setia...
  • 2.00 - nie la die...klimaks malang aku hari tu...aku g kelas Chem Lab...yang 'seronok' sngt pasal kelas tu aku sorang je perempuan!!!why on the earth i meet those guys????mmg rase nak menangis la time tu..tapi areniem_best msti cool!!tggu punye tggu die org pun masuk kelas kat SMAWP. tapi aku x tau nak wat ape..tggu n tggu lagi..lastly aku g tmpat beli lab coat kat lab C tanye staff dalam tu mane die org gi..die pun bg tau kat SM2134..argh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xnak g kelas tu...kalo ikut kate hati mmg dah nak balik bilik time tu..tapi areneiem_best mane bole cam tu...then g la kelas tu..masuk2 je suma pandang..ke aku yang perasan ahaks..aku pun ddk la kat belakang skali..kelas senyap je..aku pun senyap la jugak..pastu Sir kita org pun srh g depan bawak RM10 tuk beli manual...skali lagi aku x tau cam ne nak grip sbb aku x bawak duit!!wat the hell ngn aku nie..at giliran aku plak g tau la kat Sir xde bawak duit...then kitaorg sambng blaja@briefing.
  • 4.00 - Yahoo!!!kelas abis..ape lagi aku dulu kuar ikut pintu blakang..tapi aku kene tggu lagi pasal aku nak jmpa Sir nak g tau tukar kelas...time aku tggu kat luar adelah bbrapa hamba Allah yang nak pedajal aku. mula2 ok lagi tegur aku bg tau " Have a Nice Day'' What???it is nice to be with them???yuck!!!!anyway thnx for that..aku g tau dalam hati je la..then x abis agi..ade saki baki klas mate nak kat balakng tu plak lagi sopan tegur...diaorg "aii merajuk ke?'' ''ala xkan merajuk agi'' <<<<--- lebih kurang la cam ni diaorg kenekan aku..huhuh rase nak bagi penampor free je time tuh..silap ari bulan kene backhand ngn aku diaorg tu..pas tu aku pun jumpa la Sir bincang pasal tukar group..kalo xde kelas nak terima aku tepaksa la jumpa dia org balik.oh tidak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 5.00 - latih lalu tidur dalam bilik...
tu jer la kot............huhu sory terlebih panjang plak story...btw nice reading...


2 comments:

zulaiqaziz said...

hahaha
name aku ade dlm post anim..
xpe2..sabo je..zue dlu pn cm2 gak..
go go go areniem..

*cimOt* said...

huhu...ciannyew member aq sowg nyh,,
xpew2..nnt cek abg tlg k???