Jun 28, 2009

X vs. Y

salam semua!!!!!
skarang mood aku tngah #@$%^&* bercelaru..
bercelaru ngn benda yang simple bodoh..
simple bodoh seperti matter of perasaan..
perasaan yang dilemma..
dilemma oleh Y (watak baru dalam hidup) dan X (watak bertahan stakat nie)

siapa Y???apa status Y dlm hati aku??
Entah!! minat jer kot...or suka mungkin...
maybe sayang..cinta x pasti..too young ahakz..''im not a girl, not yet a woman'' kelirukan??kan..kan..kan..


nak tau pasal Y??
Y adalah org yang boleh buat aku malu serta merta, makan berselerak, x kenyang, gune tangn x gune sudu, dan selalu x abis nasik..hebat x die???bole kurus dowh aku kalo tiap2 malam cam tue.

lagi sapa yang tau Y??
mesti la roomate aku ter-kepoh, siap pasang spy, at least Y lepas dari proses saringan diaorg, roomates kate lulus@restu..lawak la hehe..diorg slalu kate aku blushing.''mane ade la wey!! lantak korang la''

cam ne ngn X??
ye la...cam ne erk??aku benci X..tapi aku masih suka X. or should i called it as BENCINTA?? aku dah tekad nak lupakan dia mulai tahun nie, mcm mustahil tapi nothing is imposible..x tau la..bohong kate dah lupa..

ape yang X bole buat kat aku??
X bole buat aku senyum sesorng time reply msg die, benci die tahap gaban tertinggi, buat aku rindu x cover2 dah, n color my life wonderfully..lagi pelik kan??kan..kan..kan..

so, ko pilih sape??
mesti la aku x pilih lagi...dua2 ade kelebihan+kekurangan masing2..yang membezakan X n Y cuma masa aku jumpa diorng...sumpah x suka perasaan nie...

betol ke x ko nie??
intresting Q, aku waras la tyme taip post nie..mcm pelik kan aku ckp pasal X n Y, unknown, or Lelaki??

X Vs. Y , who win my heart??
dunnoe la....nnti la aku fikir dulu, btter aku fokus ngn study...rase sengal gak fikir bab x de dalam course outline nie..banyak lagi benda yang aku kene buat mggu nie, malam PEERs ,thanx akim tolong buat presentation..

tetiba rindu ngn parents...stop lu nak feeling sorng-sorng..dha~~

4 comments:

*cimOt* said...

ngeh2.....aq pasti give full support to you,,,,
huahua,,,,

zulaiqaziz said...

aku jua akn slalu support n mrestuimu wahai anim...
hehehe

*cimOt* said...

nway,,,aq more prefer y kowt...huhu...
how 'bout u my dear anim???still kopius ea?

areniem_best said...

aku hampr2 broken heart ngn Y tadi.huhuhu
xpe i love cabaran.....mcm pprsaan bias kat Y.
harharhar